Ryms mycket information på vattenflaskor

contained-much-information-on-water-bottlesNär man beställer en större uppsättning med vattenflaskor i marknadsförande syfte vill man sannolikt att det ska finnas med en logo på den, men man kan faktiskt få med mycket mer information än så på en vattenflaska. De har nämligen stora och fina ytor som går att trycka på och du kan inte bara få med din logo utan du kan även få med webbadress, telefonnummer och annan information som du vill ha med på en vattenflaska. Det gör dem till helt fantastiska reklamprodukter. Fördelen med att ha information tryckt på en vattenflaska är att den alltid kommer att vara tillgänglig och det är sannolikt att mottagaren av vattenflaskan kommer att ha med sig den överallt. Det skapar möjligheter för att få din företagsinformation synlig på många platser.

Om du dessutom väljer en vattenflaska av god kvalitet och ser till att även trycket är väl synligt kommer den att hålla många år. Välj gärna en stilren vattenflaska när du ska göra reklam för ditt företag.

Om du beställer en större kvantitet med vattenflaskor är det viktigt att det är vattenflaskor som passar alla typer av människor. Det är nämligen svårt att skräddarsy vattenflaskor för hundratals olika personer. När det kommer till dina egna anställda kan det dock vara värt att göra det för att de ska känna sig uppskattade. Dessutom finns det andra fördelar med att låta de anställda till exempel ha sitt eget namn på vattenflaskorna. Ha i åtanke att om du beställer en stor kvantitet flaskor, kan det vara svårt för personalen att skilja dem åt. Genom att göra vattenflaskorna personliga i trycket kan du på så sätt undvika att virus och bakterier sprider sig mellan de anställda på grund av att de tar fel vattenflaska. Givetvis kommer även all din företagsinformation att synas vid sidan av deras namn.